Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

In 't Veld Beaglepension

Hondenpension

Beagle en brakkenpension

Wij zijn als bedrijf en pension gespecialiseerd in beagles en ook andere brakken. Dit is ontstaan vanuit de liefde voor het ras beagles, waarmee we ook fokken. Veel beagle- en brakkenbaasjes uit heel Nederland kiezen vanwege dit specialisme voor ons pension voor de opvang van hun hond in de vakanties.

Huisvesting in groepen in huiskamers

Vanwege het sociale karakter van een beagle of ander brak is de groepshuisvesting ideaal voor deze hondenrassen. Ze hebben een royale binnenruimte tot hun beschikking waarin voldoende mandjes met lekkere dekens staan. Aan deze binnenruimte grenst een speelweide om lekker te kunnen ravotten. De deur naar de speelweide staat een groot gedeelte van de dag open, zodat ze kunnen kiezen of ze binnen of buiten willen zijn. Ze zoeken graag elkaars gezelschap op en gedurende het verblijf zorgen we voor voldoende structuur en uitdaging, iets waar deze honden veel behoefte aan hebben. We houden ca. 8 hondjes per groep aan; reutjes en teefjes zijn meestal gescheiden.

Eten in voerhokjes

Om het eten in goede banen te leiden gaat op dat moment iedere hond even in een voerhokje. Dit zijn een soort benches waarin we per hond kunnen regelen en bewaken dat ieder zijn eigen bakje voer krijgt. De hoeveelheid en soort kunnen we hiermee precies controleren.
Ook is dit het moment waarop we de hond pilletjes kunt geven of andere medische handelingen kunnen verrichten.

In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy