Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

In 't Veld Hondenpension

Hondenpension

Vertrouwd adres voor vakantieopvang

Of u nu langere tijd op vakantie bent, er een weekendje tussenuit gaat of slechts een enkele dag opvang nodig heeft. U gaat een stuk rustiger de deur uit als u weet dat uw hond in goede handen is. Dierenpension In 't Veld is al vele jaren vertrouwd adres voor veel hondenbaasjes. Ons pension dat ingericht is in onze voormalige boerderij biedt volop ruimte voor de honden om te spelen, uit te rennen of juist even rust te zoeken.

Honden 'hond' laten zijn

Wij geloven in het zo natuurlijk mogelijk opvangen van de honden. In plaats van het separeren van de honden plaatsen wij de honden, als het kan, bij elkaar waardoor ze meer ruimte hebben en lekker samen kunnen spelen. De meeste honden voelen zich hier het prettigst bij. Honden zijn immers roedeldieren. Als honden bij elkaar worden geplaatst, matchen we ze zorgvuldig. Voor vrijwel iedere hond weten we een geschikt maatje te vinden. Rond etenstijd halen we de honden wel even uit elkaar zodat ze in speciale eethokken in alle rust en in eigen tempo kunnen eten.

Rijkserkend gediplomeerd

Dierenpension In 't Veld is aangesloten bij de vakorganisatie Dibevo en we hanteren dan ook hun Algemene Voorwaarden. We zijn ook erkend door Stichting Dierbaar, en drager van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk.
Tevens zijn we erkend leerbedrijf als stagebedrijf voor leerlingen die van de huisdierenbranche hun beroep willen maken.

In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension In 't Veld Hondenpension

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy