Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

Hondentraining

Hondentraining

Cursusaanbod

Puppycursus / basisgehoorzaamheid

Woensdag- en zaterdagochtend van 9.00 - 9.50 uur.

Op ieder moment instroom mogelijk tenzij max. aantal cursisten is bereikt. In de puppycursus of basisgehoorzaamheidscursus maakt uw hond kennis met basisgehoorzaamheidscommando's als volgen, hier komen, zitten en liggen. Daarnaast richt deze cursus zich op socialisatie, gewenning aan toestellen, vreemde voorwerpen, en training op locatie.

Vervolggroep

Woensdag- en zaterdagochtend van 10.00 - 10.50 uur.

Wanneer de hond het gewenste niveau van de puppycursus heeft bereikt, stroomt hij door naar de vervolggroep waar we dieper ingaan op gehoorzaamheid en een stapje verder gaan met de toestellen. We leggen hier ook de basis voor apporteren.

Basisgebruikshond / Zoekhonden

Woensdag- en zaterdagochtend van 11.00 - 11.50 uur.

De cursus Basisgebruikshond is een gevorderde cursus. Hier wordt de gehoorzaamheid naar een hoger niveau getild. In deze cursus is veel aandacht voor appel, apporteren, speuren, zoeken en toestellen. Een mogelijkheid is toe te werken naar het diploma Basis Zoekhond.

Spel en appel

Woensdag- en zaterdagochtend van 11.00 - 11.50 uur.

Ook de cursus Spel en appel is een gevorderde cursus. Gehoorzaamheid wordt afgewisseld met kunstjes als weave, rollen. Door uw hond kunstjes op commando te leren versterk je de band tussen baas en hond en zorgt het dat uw hond beter op u gefocust is. Bedoeld voor hond- geleider die al behoorlijk wat gehoorzaamheid kennen, dit op peil willen houden en samen ontspannen bezig willen blijven.

Behendigheid

Woensdag- en zaterdagochtend van 9.45 - 10.45 uur.

In deze training draait het om de samenwerking tussen hond en baas. Het is een lekker actieve training waar u de hond leert veilig toestellen te nemen en uiteindelijk een parcours te lopen van meerdere toestellen achter elkaar.

Fellow's kids club

Woensdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur.

Een leuke kind-hondtraining voor kinderen vanaf 10 jaar. Aan bod komen naast basisgehoorzaamheidscommando's tal van leuke trucjes, zoals bijvoorbeeld high five, roll over, schaam je en nog veel meer.

In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy