Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

Honden trimsalon

Trimsalon

Aangezien een goede vachtverzorging noodzakelijk is voor het welzijn van uw hond, is onze trimsalon ook in deze Coronatijd geopend. We werken uitsluitend op afspraak.

Tot in de puntjes verzorgd

De gezondheid van uw hond begint met een mooie, gezonde vacht. In onze trimsalon hebben we alle faciliteiten om deze tot in de puntjes te verzorgen. Denk aan wassen, knippen, fohnen en kammen maar ook aan specifieke trimtechnieken als plukken, effileren en inkorten.

Bij elke trimbeurt zit het schoonmaken van de oren en ogen inbegrepen. Ook wordt er gekeken of het nodig is om de nagels van je hond te knippen en misschien anaalklieren te legen.

We werken uitsluitend op afspraak. Neem hiervoor telefonisch of per email contact op.

Een afspraak in de trimsalon kan, maar hoeft zeker niet, in combinatie met een pensionbezoek. Wanneer een vacht erg bewerkelijk is of uw hond op leeftijd is, kan het prettig zijn om de behandeling over verschillende dagen te verspreiden. Uw hond kan dan bij ons blijven logeren en tussen de behandeling door lekker buiten spelen met de andere honden.

In 't Veld trimsalon In 't Veld trimsalon In 't Veld trimsalon In 't Veld trimsalon In 't Veld trimsalon

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy