Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

Hondentraining

Hondentraining

Actueel:

Momenteel bieden we de volgende activiteiten aan:

  • Fellows kidsclub.
    Vanaf woensdag 19-9-2018: Hondentraining voor kinderen vanaf ca. 10 jaar. Heeft u geen (geschikte) hond dan hebben wij eventueel een leenhond beschikbaar.
  • Theorieavond van pup tot puber.
    Woensdagavond 12 september 2018, van 19.30 tot 22.00 uur. Theorieles ter ondersteuning van de trainingen. Deze avond is zeer aanbevolen. Ook opengesteld voor niet-cursisten.

Les op locatie (behendigheid wel op eigen terrein)

Op woensdag 7 november en zaterdag 10 november 2018 trainen we in het dorp van Haaren. We verzamelen dan op het parkeerterrein tegenover het Kruidvat; Driehoeven 70 te Haaren.

Herfstvakantie en Kerstvakantie

Er zijn geen trainingen vanwege de herfstvakantie op zaterdag 13, woensdag 17 en zaterdag 20 oktober 2018. En vanwege de kerstvakantie zijn er geen trainingen van zaterdag 22 december 2018 t/m woensdag 2 januari 2019. We beginnen dan weer op zaterdag 5 januari 2019.

Aan de slag met uw hond: leuk en belangrijk

Hondentraining is goed voor de gehoorzaamheid en voor de relatie tussen baas en hond. Daarnaast is het ook gewoon leuk om elke week een uurtje intensief met uw hond te werken.

Onze werkwijze

We hebben een ruim en goed geoutilleerd trainingsveld en een royale cursusruimte waar ook binnen trainingen kunnen worden gegeven.
We bieden verschillende cursussen aan gericht op gehoorzaamheid en behendigheid en zoeken/speuren. We gaan daarbij uit van positieve trainingsmethoden: gewenst gedrag aanleren door belonen.

Voor elke cursus geldt een vrije instroom: u kunt starten wanneer u wilt.
U schrijft dan in voor een serie van 12 weken les.

Aanmelden training

In principe is het ieder moment mogelijk in te stromen in de training.
Neem telefonisch of per email contact op. Vraag naar een trainer.

In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy