Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

Dierenwelzijncentrum In 't Veld, Beagles; kennel Uit 't Leyedal

Beagles

Beagle Pups

Af en toe hebben we een nestje beagle pups.
We fokken dan met de kennelnaam 'Uit 't Leyedal'.

Al onze honden hebben een stamboom en voldoen aan de eisen van de rasvereniging. Bij het fokken selecteren we op karakter, gezondheid en schoonheid. Vanzelfsprekend kunnen ondanks zorgvuldige selectie toch (erfelijke) afwijkingen voorkomen.

Kleur is voor ons geen selectiecriterium. Beagles komen in verschillende kleuren voor. We hebben dan ook zowel driekleurige als tweekleurige puppy's. Onze pups groeien bij ons op in huis en zijn goed gesocialiseerd. Daarnaast hebben ze een stamboom en gezondheidsverklaring en zijn ze ingeent en ontwormd als ze bij ons de deur uit gaan.

Pups verwacht

Het is nog niet bekend wanneer er weer een nieuw nestje pups gaat komen. Heeft u belangstelling voor een pupje, neem dan contact met ons op.

Bij ons geboren nestjes beaglepups:

In 't Veld Beagles, Kennel Uit 't Leyedal In 't Veld Beagles, Kennel Uit 't Leyedal In 't Veld Beagles, Kennel Uit 't Leyedal In 't Veld Beagles, Kennel Uit 't Leyedal In 't Veld Beagles, Kennel Uit 't Leyedal In 't Veld Beagles, Kennel Uit 't Leyedal

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy