Logo dierenwelzijncentrum In 't Veld

Dierenwelzijncentrum In 't Veld

BeaglesBeagles

HondenHondenpension

kattenKattenpension

TrainingTraining

TrimsalonTrimsalon

Hondentraining

Hondentraining

Praktische aanwijzingen

Als u bij ons training volgt willen we de volgende praktische zaken onder uw aandacht brengen:

Parkeren

Parkeren: teneinde overlast / onrust voor onze buren zoveel mogelijk te beperken altijd op ons eigen terrein parkeren. Als de grote poort op het parkeerterrein open staat dan graag hier doorheen parkeren op het gras.
We vragen u direct na aankomst door te lopen naar de ingang van de trainingshal.

Hygiëne

Honden uitlaten op ons eigen terrein en niet langs de straat.
Als uw hond poept in de trainingshal kunt u dit opruimen met een poepzakje. Dit dan weggooien in de hiervoor bestemde afvalbak/container. Als uw hond ergens tegenaan plast staat er een gieter aan de rand van de bak om de materialen even schoon te spoelen.

Koffie/Thee

De laatste 10 minuten van de les staat er koffie, thee of warme chocomelk klaar en is er nog gelegenheid vragen te stellen aan de trainer. Voor onze cursisten en gezinsleden is dit gratis.

Spelende honden

Honden mogen na de les spelen in de speelveldjes. Let wel zelf altijd op of het spel goed verloopt. Het is belangrijk dat de honden en met name pups geen slechte ervaringen opdoen. Bedenk ook dat het laten spelen van de honden niet bevorderlijk is voor het algemeen appèl.

Spelen van de honden is altijd op eigen risico.
U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor uw eigen hond. Is het spel niet leuk; gaan de honden fel met elkaar om; is één hond het slachtoffer; beëindig het spel dan!
Een eventuele verwonding van hond of cursist is altijd voor risico van de cursist.

Verzuim van lessen

Verzuim van lessen is altijd voor risico van de cursist. Inhalen van lessen en restitutie van lesgeld is niet mogelijk.
In geval van ziekte of andere reden van afwezigheid van de hond geldt dat de cursist welkom is zonder hond zodat hij toch de les mee kan volgen en thuis met zijn hond kan oefenen. We raden ook zeker aan dit te doen: de instructeurs geven de uitleg en instructie uiteindelijk aan de cursisten, en niet aan de honden. U zult ervaren als u zonder hond toch naar de les komt dat de instructies dan vaak nog beter overkomen en dat het kijken naar de les ook heel leerzaam kan zijn.

Loopse honden

Loopse honden mogen niet mee trainen. Ook in dit geval is de cursist welkom zonder hond.

In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining In 't Veld hondentraining

Frans & Anjo Brock- Pollaerts | Heesakker 6, 5076 PR HAAREN | 0411-621311 | info@in-t-veld.nl | Facebook | Instagram | Privacy